Sample only

Mikäli voitte itse koota tutkimuksen, voimme auttaa teitä tutkimukseen osallistujien osalta. Kutsumme tätä palvelua nimellä 'Sample Only' - me välitämme vain osallistujat.

Markkinatutkimus

Userneeds on online-tietojen toimittajasi Pohjoismaissa.

Meillä on paneeleja neljässä Pohjoismaassa, Irlannissa ja Sveitsissä. Voimme auttaa teitä markkinoiden tuntemuksessa sekä erityisille kohderyhmille suunnatuissa tutkimuksissa.

Userneedsissä työskentelemme yksinomaan online-tutkimusten parissa. Olemme verkossa suoritettavien tutkimusten kokenein ja ammattitaitoisin yritys. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä meihin, kun tarvitset tietoa kohderyhmistä tai liiketoiminta-alueestasi. Annamme kysymyksillesi vastaukset.

Lue lisää Userneedsista.

 

 

Gazelle kolmena vuotena peräkkäin

Userneeds nimettiin vuosina 2009-2011 Gazelle yritykseksi. Neljän vuoden aikana saavutetulla 223 %:in kasvulla Userneeds saavutti vuonna 2011 sijan 266 Børsen-talouslehden valtakunnallisissa nimityksissä.

Userneeds on ESOMARin jäsen

Userneeds on ESOMARin virallinen jäsen. ESOMAR on analyysi-instituutioiden maailmanlaajuinen organisaatio, joka pitää huolta standardien nostamisesta, metodeista ja etiikasta.